top of page

Takim mbi emërtimin e yllit

Aktivitet me rastin e 100 vjetorit të “Bashkimit Ndërkombëtar Astronomik”. Çdo shteti i është caktuar një yll, i cili do të mbajë emrin e vendosur nga vetë shteti përkatës. Të qenit pjesë e një procesi të tillë është një eksperiencë “QIELLORE” dhe dëshirojmë që cdo qytetar shqiptar të marrë pjesë në këtë vendim-marrje. Jepni sygjerimin tuaj dhe le të lëmë të gjithë së bashku një gjurmë në galaksinë tonë!

Zhvilluar më datë: 27 Shtator 2019

20190927_182903.jpg
vlcsnap-2020-02-21-18h10m08s183.jpg
vlcsnap-2020-02-21-18h09m22s993.jpg
vlcsnap-2020-02-21-18h11m24s579.jpg
bottom of page